Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Krievijas Jauniešu hokeja līgas (MHL) izlases Ziemeļamerikas tūres spēlē pirmdien ar gūtajiem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās HK "Rīga" uzbrucējs Raimonds Vilkoits, bet MHL izlase "Krasnije Zvjozdi" ar 11:3 (4:0, 3:2, 4:1) sagrāva Ontario junioru hokeja līgas (GOJHL) Vidusrietumu konferences izlasi.

Kā vēsta spēles protokolā esošā informācija, Vilkoits ar rezultatīvu piespēli izcēlās pirmā perioda 15.minūtē, kad MHL izlase panāca 4:0. Savukārt vārtus Vilkoits guva pēdējās trešdaļas septītajā minūtē, kad vairākumā "Krasnije Zvjozdi" palielināja rezultāta starpību līdz 9:2. Tiesa, MHL mājaslapā internetā šis vārtu guvums ir ieskaitīts Antonam Lazarevam.

Atgādinām, ka Ziemeļamerikas turnejas pirmajā spēlē "Krasnije Zvjozdi" ar 11:4 sagrāva NCAA vienību Vestpointas "Black Knights", tad ar 3:5 piekāpās Jēlas universitātes vienībai "Bulldogs" un ar 7:4 uzvarēja "Golden Horseshoe Conference All-Stars" komandu. Šajā turnejā MHL izlasei pirmo spēli bija paredzēts aizvadīt 27. decembrī pret "Holy Cross" universitātes komandu, taču MHL spēlētāju došanās uz Ziemeļameriku aizkavējās un šis mačs nenotika. Vēl tūres ietvaros MHL izlase 4. janvārī spēlēs pret pret "OJHL Wellington Dukes".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!