Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēlē žurnālistu balsojumā neiekļuva neviens Latvijas kluba Rīgas „Dinamo” spēlētājs, vēsta līgas oficiālā mājaslapa internetā.

Atgādinām, ka līdzjutēju balsojumā Zvaigžnu spēles Rietumu konferences jeb Sanda Ozoliņa komandā iekļuva Rīgas „Dinamo” uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, kurš saņēma lielāko basu skaitu. Viņš sākuma sastāvā izies ar Vadimu Ščipačovu no Čerepovecas "Severstaļ" un Minskas „Dinamo” uzbrucēju Džefu Pletu. Tikmēr sākuma piecinieka aizsargi būs Jere Karalahti no Minskas "Dinamo" un „Severstaļ” spēlētājs Maksims Čudinovs, bet vārtus sargās Konstantins Baruļins no Mitišču "Atlant".

Žurnālistu balsojums noteica komandas otro piecinieku, un tajā uzbrucēji būs Sergejs Širokovs no Maskavas CSKA, Sanktpēterburgas SKA hokejists Tonijs Mortensons un Mihails Aņisins no Čehovas "Vitjaz", savukārt aizsardzībā cīnīsies Dmitrijs Kaļiņins no SKA un „Atlant” leģionārs Janne Niskala, kamēr otrais vārtsargs būs Vitālijs Kovaļs (Ņižņijnovgorodas „Torpedo").

Atgādinām, ka Austrumu konferences jeb Sergeja Fjodorova komandas sākumsastāvā ies uzbrucēji Jevgēņijs Kuzņecovs (Čeļabinskas „Traktor"), Aleksejs Kaļužnijs (Omskas „Avangard") un Jakubs Petružaleks (Habarovskas „Amur"), aizsargi Iļja Ņikuļins (Kazaņas „Ak Bars") un Miko Mēenpē (Habarovskas „Amur) un vārtsargs Mihails Birjukovs (Hantimansijskas „Jugra").

Tikmēr žurnālisti šīs komandas sastāvā iekļāva arī uzbrucējus Aleksandru Radulovu (Ufas „Salavat Julajev"), Vladimiru Tarasenko (Novosibirskas „Sibirj") un Romānu Červenku („Avangard"). Aizsardzībā darbosies Kevins Dalmans (Astanas „Baris") un Aleksandrs Rjazancevs („Traktor"), bet otrs vārtsargs būs Maiks Gārnets („Traktor”).

Pārējos KHL Zvaigžņu spēles hokejistus noteiks līgas vadība.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!