"Elkor Sport" pludmales volejbola līga šajā sezonā uzņem apgriezienus, palielinot naudas balvu fondu līdz 5000 eiro, informē turnīra organizatori.

"Elkor Sport" līgas pirmsākumi meklējami pagājušajā gadā, kad tā pārsteidza pludmales volejbola saimi ar lielo naudas balvu fondu šāda tipa turnīram, tādejādi pulcējot kuplāku dalībnieku skaitu. 2013/2014.gada un pirmās līgas sezonas vēsturiskie uzvarētāji bija Klāvs Zaļkalns un Artūrs Kiseļevs, finālā uzveicot Arni Tunti ar Jāni Grīnbergu.

"Elkor Sport" pludmales volejbola līgas otrā sezona sākās 2014. gada 12.oktobrī un ilgs līdz pat 2015. gada pavasarim, kad 12.aprīlī, līgas fināla dienā tiks noteikti uzvarētāji. Aizvadītas jau tieši 2/3 no ELKOR SPORT pludmales volejbola līgas.

2015. gada 3.februārī norisinājās jau 8. posms, kur piedalījās 17 komandas, kas spraigā cīņā cīnījās par saviem ieskaites punktiem lielajai ceļazīmei uz finālu. Pēc nospēlētiem 8 .posmiem stabili vadībā ir izvirzījies Uģis Puķītis, kas nospēlējis visus posmus un septiņos no tiem ierindojies top3. 3. februāra fināls tika aizvadīts 3 setu cīņā, kur šoreiz uzvarēja pieredzējušākie spēlētāji jeb Toms Šmēdiņš un Gints Antoms, uzvarot jaunos, bet talantīgos spēlētājus Rihardu Finsteru un Jāni Butevicu ar rezultātiem - 15:12; 13:15 un 15:11. Bronzas godalgas šoreiz Atim Šēferam un Oskaram Pugam, kuri divu setu cīņā pieveica Tomu Benjavu un Juri Orupu (15:11; 17:15).

Jau šo svētdien, 15.februārī notiks "Elkor Sport" pludmales volejbola līgas 9. posms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!