Foto: Publicitātes attēli
Nedēļas nogalē vairāk kā 500 slēpotāji no dažādām Latvijas pilsētām pulcējās Madonas slēpošanas un biatlona sporta bāzē "Smeceres sils", kur notika slēpošanas sacensības – "Sport2000"-"Fischer" Tautas slēpojums "Madona", kas vienlaicīgi bija arī "SportLat Balva" 3. posms. Tikai pēdējā kilometrā pirms finiša, veicot izrāvienu no saviem konkurentiem, 19 kilometru meistarības distancē uzvaru izcīnīja Jānis Paipals no Gulbenes, bet dāmām ātrākā bija Ļubova Pavļukova no Daugavpils, informēja organizatori.

Dalībnieki varēja izvēlēties sev piemērotāko distanci: 19km meistarības distanci, 12km veselības distanci vai 2,5km jauniešu distanci. Arī pašiem mazākajiem tika organizēts bērnu slēpojums 300 – 500m.

Jānis Paipals uzvarēja ar laiku 46 minūtes un septiņas sekundes, aiz sevis atstājot Viesturu Eglīti (+6 sekundes) un Kārli Vanagu (+43 sekundes). Sieviešu grupas uzvarētāja Ļubova Pavļukova finišēja pēc vienas stundas, divām minūtēm un piecām sekundēm. Otrajā vietā ierindojās Linda Katlapa (1st. 02 min. un 34 sek.), trešajā vietā Laura Kupča (1st. 02 min. un 38 sek.).

Tradicionāli spraigas izvērtās bērnu sacensības kopumā pulcējot 61 jauno sportistu. Jāpiebilst, ka šogad pati jaunākā dalībniece bija Dārta Šķēle no Madonas, kurai nav pat pilni 4 gadi. Savukārt vecākais dalībnieks bija Jānis Šķēps no Valmieras, kas piedalījās 19km distancē.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!