Foto: LETA
"Lattelecom" Rīgas maratona oranizatori oktobra beigās visiem skriešanas entuziastiem rīkos "adidas" ziemas atklāšanas skrējienu un skolu.

Šogad ziemas skriešanas sezonu kopā ar "adidas" tiks atklkāta ar īpašu ziemas skriešanas skolu un sezonas atklāšanas skrējienu 26.oktobrī (svētdien) plkst. 11:00 – 15:00 ar startu un finišu "Arēnā Rīga".

Pasākums sāksies ar ziemas iedvesmas stāstiem, ar kuriem dalīsies gan profesionāļi, gan treneri, gan skrējēji ar visdažādāko pieredzi. Ar saviem stāstiem klātienē un neklātienē dalīsies Latvijas rekordisti Jeļena Prokopčuka, Valērijs Žolnerovičs un viņu treneris Aleksandrs Prokopčuks, uzlecošās un jau plaši pazīstamās skriešanas zvaigznes no Igaunijas trīnītes māsas Luikas, savus padomus neliegs pieredzējušais skriešanas treneris Romāns Melderis, kā arī esam aicinājuši pievienoties dažus mūsu draugus – stand-up komiķi un skrējēju Jāni Skuteli, kas visus mūs iesildīja maijā pirms lielā starta, un citus iedvesmotājus.

Visu to kopā turēs "adidas" skriešanas skolas "mācību pārzinis" un TV personība Ģirts Timrots.

Ikvienam būs iespēja iepazīties ar adidas skriešanas apģērba piedāvājumu un kā jau ierasts saņemt piemērotāko skriešanas apavu konsultācijas no veikala "Maratons" ekspertu komandas.

Pēc iedvesmas stāstiem ikvienam būs iespēja piedalīties ziemas sezonas atklāšanas skrējienā. Starts un finišs "Arēna Rīga" lielajā zālē, bet trase izvietota "Arēnas Rīga" apkaimē, katra apļa garums ~2,5km un pa vidu tiem – iespēja izmest "goda apli" caur "Arēnu Rīga". Apļu skaitu varat izvēlēties paši pēc garastāvokļa un laika apstākļiem.

Dalība pasākumā ir bez maksas, bet maksimālais dalībnieku skaits būs 1000 personas, tāpēc rīkotāji aicina interesentus laicīgi pieteikties "Lattelecom" Rīgas maratona mājaslapā internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!