Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Jau 32. reizi šogad norisināsies viens no lielākajiem un iecienītākiem sporta notikumiem Latvijā – Rīgas velomaratons. Par jauno pasākuma galveno atbalstītāju kļuvis "Elkor", bet iecienītās sacensības ieguvušas "Elkor" Rīgas velomaratona nosaukumu, informē rīkotāji.

Ar vien vairāk pa Latvijas ielām un ceļiem pārvietojas riteņbraucēji, tas nozīmē, ka aiz kalniem vairs nav arī aktīvās sacensību sezonas sākums. Jau 32. reizi maija pēdējā dienā Rīgas sirdī – 11. Novembra krastmalā – notiks "Elkor" Rīgas velomaratons. Laika gaitā šīs sacensības kļuvušas par vienu no masveidīgākajiem un iecienītākajiem sporta pasākumiem Latvijā. Ik gadu velomaratonā piedalās vairāki tūkstoši dalībnieki, kuri trīs dažādās distancēs brauc pa Rīgas centrālajām ielām un tiltiem. Izņēmums nebūs arī šis gads.

"Elkor" turpina aizsāktās tradīcijas veselīgā dzīvesveida un riteņbraukšanas kultūras popularizēšanā, atbalstot dažādus sporta pasākumus, komandas, un atsevišķus sportistus, tostarp Latvijas vadošo riteņbraukšanas vienību "Rietumu – Delfin", "Elkor" riteņbraukšanas komandu, jaunos talantus no Rīgas riteņbraukšanas skolas un citus projektus.

Līdz ar "Elkor" kļūšanu par galveno atbalstītāju, velomaratons ar vēl lielāku sparu turpinās attīstīties un stiprināt sevi kā vienu no lielākajiem sporta notikumiem valstī. "Elkor" Rīgas velomaratons ir lieliski piemērots gan nopietniem sportistiem, gan arī amatieriem, ģimenēm ar bērniem un citiem aktīva dzīves veida piekritējiem.

"Elkor" valdes loceklis Gunārs Vizulis: "Mēs esam gandarīti, ka varam atbalstīt mūsuprāt nozīmīgāko velonotikumu Latvijā, kurā var piedalīties ikviens iedzīvotājs. Velomaratons pulcēs vairākus tūkstošus dalībnieku, kas radīs neaprakstāmu kopības sajūtu un veicinās zaļo domāšanu Latvijā."

"Elkor" Rīgas velomaratonā ikviens aktīvās atpūtas cienītājs varēs startēt kādā no trijām distancēm – "Dion" sporta, "Spices" tautas, vai "Amway" ģimenes braucienā. Pieteikšanās "Elkor" Rīgas velomaratonam portālā velo.lv par izdevīgākajām cenām sāksies no 31. marta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!