Foto: stock.xchng
Sākusies pieteikšanās masveidīgo un tautā populāro sacensību - Entuziastu Hokeja līga - jaunās sezonas turnīram.

EHL risināsies ceturto gadu pēc kārtas. Kopumā iepriekšējā EHL sezonā vairāk kā 80 komandas ar 1500 unikālajiem spēlētājiem aizvadīja vairāk par 1000 spēlēm 6 divīzijās un 3 izaicinājuma kausos, kā arī turpināja ikgadējo tradīciju - EHL zvaigžņu spēli.

Ar katru nākamo sezonu EHL mērķis ir turpināt ieviest un nostiprināt augstus standartus Latvijas hokejā - gan regulārās sezonas čempionāta un "play off" kausa izspēlē, gan informatīvā un vizuāli baudāmā sezonas atspoguļojumā, gan patīkamas un profesionālas atmosfēras nodrošināšanā dalībniekiem un faniem. Rīkotāji cer, ka šogad izdosies pārspēt pagājušā gada komandu skaitu un visās divīzijās startēs maksimālais dalībnieku skaits.

Arī 4. EHL sezona startēs ar 6 divīzijām, kur katra no tām būs sadalīta 2 konferencēs, katrā divīzijā maksimālais komandu skaits - 16 (8+8). Provizoriskais regulārā čempionāta sākums ir 10. septembris un tā kā komandu skaits divīzijās ir ierobežots, rīkotāji aicina komandas laicīgi apstiprināt dalību 2014./2015. gada sezonā.

Komandu pārstāvju sapulcē 15. augustā, visi interesenti varēs sīkāk iepazīties ar jaunās sezonas komandu bonusiem un uzlabojumiem izspēles kārtībā, kā arī pārrunāt sev interesējošas tēmas ar citu komandu un EHL pārstāvjiem (sapulces vieta un laiks tiks precizēts līdz 14. augustam).

"EHL iesaka spēlētājiem izvilkt ekipējumu no gultas apakšas vai garāžu pakšiem un veldzēties no svelmes ledus hallēs, lai septembrī jau tiktos uz ledus cīņā par Entuziastu Hokeja Līgas kausu," aicina EHL rīkotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!