Foto: Publicitātes foto
Skriešanas seriāls "Skrien Latvija", kas ik gadu pulcē tūkstošiem skriešanas profesionāļu un entuziastu, šogad solās būt vēl aizraujošāks un neaizmirstamāks. Tas ieguvis jaunu vizuālo identitāti un ģenerālsponsoru, kā arī sniegs jaunu izaicinājumu tām komandām, kas izvēlēsies skriet pusmaratona distanci, informē organizatori.

Tāpat kā pagājušajā, arī šajā sezonā skriešanas seriāls sastāvēs no septiņiem posmiem dažādās Latvijas pilsētās – Rēzeknē, Rīgā, Ventspilī, Jelgavā, Kuldīgā, Valmierā un Siguldā.

Katrai no pilsētām izveidots jauns vizuālais tēls - raksturojošais simbols un piemeklēta atbilstoša latviešu tautas rakstu zīme. Kā zināms, latviešu tautas rakstu zīmēm piemīt maģisks spēks, un tās noteikti ikvienam dalībniekam palīdzēs sasniegt vislabākos rezultātus un piepildīt iecerēto. Līdzīgu talismana funkciju sadarbībā ar "VSK Noskrien" katrā distancē un katrā skriešanas seriāla posmā pildīs tempa turētāji - pieredzējuši skrējēji, kas palīdzēs citiem skrējējiem pieveikt distanci un sasniegt finiša līniju noteiktā laikā.

Jau ikgadēji katrā distancē tiks noskaidroti Latvijas čempioni. Rēzeknē - 10km distancē, Kuldīgā - pusmaratonā un Valmierā - maratonā. Pirmo reizi skriešanas seriāla vēsturē, sadarbībā ar Latvijas Vieglatlētikas savienību tiks noskaidroti Latvijas čempioni arī komandu ieskaitē pusmaratona distancē.

Jubilejas sezonā skriešanas seriālā liela nozīme būs "Nike run club" sagatavošanās treniņiem, kas aicinās skriet kopā un gatavoties sacensībām sešās no septiņām seriālā pārstāvētajām pilsētām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!