Foto: Publicitātes attēli
25. augustā Mārupē notiekošajās kalnu velosipēdu sacensībās kā viena no atrakcijām būs "Ruļļu cīņas" jeb fiksēto velosipēdu sacensības, kurās būs iespēja laimēt pilsētas divriteni ar slavenā latviešu BMX riteņbraucēja Māra Štromberga autogrāfu, informē rīkotāji.

25. augustā "SMScredit.lv" Mārupes MTB maratonā varēs ne tikai startēt 47 kilometrus garajā tautas distancē un 92 kilometrus garajā sporta distancē un "Maxima Favorit" bērnu distancē, bet arī piedalīties dažādās aktivitātēs. Viena no atrakcijām būs arī SMScredit.lv piedāvātās Ruļļu cīņas.

Ruļļu cīņu atrakcijā no plkst.11 līdz 17 ikviens varēs salīdzināt savus spēkus ar citiem 500 metru garā distancē, uzzināt savu vidējo un maksimālo ātrumu, kā arī savu vietu topā. Ruļļi būs aprīkoti ar sensoriem, kas noteiks to apgriezienus, bet speciāla programmatūra aprēķinās braukšanas ātrumu un nobraukto distanci. Tas riteņbraucējs, kurš Ruļļu cīņās uzrādīs ātrāko nobrauciena rezultātu, balvā iegūs velosipēdu, uz kura rāmja būs divkārtējā olimpiskā čempiona Māra Štromberga autogrāfs.

Ikviens, kas plāno startēt tautas vei bērnu distancē tiek aicināts arī piedomāt pie sava un velosipēda noformējuma, jo sacensību atbalstītāji pludmales dvieļus pasniegs šādās nominācijās - "Miss oranžais tērps", "Misters oranžais tērps", "Jaunākais minējs", "Rudākais dalībnieks", "Skaistākās bizes", "Kolorītākās brilles", "Bārdainākais/ūsainākais velosipēdists", "Sievišķīgākā braucēja", "Dubļainākais divritenis", "Ekipētākais braucējs".

Iepriekš reģistrēties dalībai "SMScredit.lv" Mārupes MTB maratonā iespējams līdz 21. augustam oficiālajā mājas lapā www.maratoni.lv, City Fitness sporta klubos vai veikalu tīkla Fans veikalos. Dalībnieki līdz 12 gadu vecumam, kas tiks pieteikti līdz minētajam datumam, Maxima Favorit bērnu distancē varēs startēt bez maksas. Iepriekšējās reģistrācijas dalība maksa 92 km sporta distancē - 17 lati, 47 km tautas distancē – 12 lati. Reģistrējoties sacensību dienā uz vietas, dalības maksa 47 km tautas distancē – 15 lati, bet Maxima Favorit bērnu distancē - 10 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!