Foto: LETA

Šīs nedēļas svētdienā, 6. septembrī, norisināsies gada vērienīgākais riteņbraukšanas notikums Latvijā – Vienības velobrauciens. Dalībnieku ērtībām AS "Pasažieru vilciens" diviem rīta vilciena reisiem uz Siguldu un vienam pēcpusdienas reisam uz Rīgu ir piešķīrusi papildus trīs vagonus, informēja pasākuma organizatori.

Jau šobrīd jubilejas 25. Latvijas Riteņbraucēju Vienības braucienam ir reģistrējušies vairāk nekā 5300 dalībnieki, kas ir lielākais dalībnieku skaits, kāds jebkad ir apstiprinājis savu dalību kādā no pašmāju riteņbraukšanas pasākumiem kopš neatkarības atjaunošanas. Tomēr pieteikšanās mājas lapā velo.lv, EXPO centrā un arī pasākuma norisies vietā turpināsies. Tādējādi var prognozēt, ka dalībnieku skaits sasniegs pat vairāk nekā 6000 dalībnieku.

Daļa velobrauciena dalībnieki nokļūšanai norises vietā izmanto vilcienu. Lai brauciens būtu ērtāks un patīkamāks, AS "Pasažieru vilciens" dalībnieku ērtai nokļūšanai no Rīgas līdz Siguldai un atpakaļ trīs vilcienu reisiem pievienos katram papildus trīs vagonus.

Rīta reisi ar papildus vagoniem dalībnieku ērtībām:

Rīga - Sigulda (Nr. 838), kas atiet no Rīgas plkst. 9:14

Rīga - Cēsis (Nr. 840), kas atiet no Rīgas plkst. 10:38

Cēsis - Rīga (Nr. 839), kas atiet no Cēsīm plkst. 15:55

Pulksten 11:00 starts 100 kilometru garajā distancē tiks dots "Itera" sporta šosejas braucienam, pulksten 13:00 trasē dosies 45 kilometru aizraujošā SEB MTB maratona brauciena dalībnieki. Tikmēr viskuplākais starts gaidāms pulksten 14:00, kad 36 kilometru distanci "LDz" tautas braucienā uzsāks vairāk nekā 4000 velomīļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!