Foto: Publicitātes foto
Jau šosvētdien, 17.augustā, Liepājas velomaratona dalībnieki baudīs nebijušu trasi un sacentīsies par vērtīgām balvām piecu tūkstošu eiro apmērā, informē velomaratona organizators Kaspars Tupiņš.

"TVplay.lv'' Sporta brauciena (85,2 km) un "VIVUS.LV'' Tautas brauciena (42,6 km) distancēs dalībnieki sacentīsies par vērtīgām balvām no sacensību atbalstītājiem.

"Trase būs ātra un aizraujoša, bet dalībniekiem būs iespēja izjust gan jauna asfaltbetona, gan bruģakmens segumu, kas līdzinās pasaulē populāro sacensību ''Tour de France'' tradicionālajam bruģa posmam. Trase vīsies pa Karostas vēsturiskajām vietām, kas pārsteidz ar unikālo arhitektūru ne tikai Latvijas, bet pasaules mērogā,'' teica Tupiņš.

Paši mazākie sacensību dalībnieki varēs izmēģināt savus spēkus "Lego'' bērnu braucienos, kur distanču garumi būs no 500 metriem līdz vienam kilometram. Bērni dāvanā saņems "Lego" konstruktoru, savukārt atraktīvākie, piemiņas veltes no citiem sacensību atbalstītājiem. Bērniem līdz 12 gadu vecumam dalība sacensībās ir bez maksas.

Kamēr vecāki atvilks elpu pēc distances, gan lielāki, gan mazāki bērni varēs iemēģināt visdažādākos konstruktorus Baltijā vienīgajā "Lego pilsētiņā", kas Latvijā ieradusies no Dānijas.

Velomaratonā būs "TVplay.lv" Sporta distance (85,2 km), "VIVUS.LV'' Tautas distance (42,6 km), kā ar "Lego" bērnu distances (500- 1000m).

Reģistrēties šim sporta pasākumam var līdz 14.augustam (ieskaitot) mājaslapā baltijasmaratoni.lv, sporta preču veikalos "FANS" un visos "CityFitness" sporta klubos, kā arī sacensību dienā norises vietā, Grīzupes ielā 4.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!