Foto: AFP/Scanpix

Pasaules kausa izcīņas ceturtajā posmā biatlonā piektdien 7,5 kilometru sprinta sacensībās sievietēm uzvaru izcīnīja pazīstamā Vācijas sportiste Magdalēna Noinere.

Noinere sašāva visus desmit mērķus un finišā par 37,3 sekundēm apsteidza otro vietu izcīnījušo baltkrievieti Darju Domračovu, kura divās šaušanās pieļāva vienu kļūdu.

Šī Noinerei bija trešā uzvara šīs sezonas Pasaules kausa posmos.

Trešo vietu izcīnīja krieviete Olga Zaiceva, kura arī sašāva visus mērķus un finišā Noinerei zaudēja 43,4 sekundes.

Tikmēr pagājušās sezonas Pasaules kausa kopvērtējuma uzvarētāja Kaisa Mekereinena no Somijas šaušanās kļūdījās divas reizes un ieņēma ceturto vietu, no uzvarētājas atpaliekot tieši 54 sekundes.

Latvijas biatlonistes sprinta sacensībās nepiedalījās.

Pasaules kausa kopvērtējumā sieviešu konkurencē līderpozīciju ar 396 punktiem saglabāja Noinere, bet piecus punktus viņai zaudē Domračova. Savukārt trešajā pozīcijā ar 344 punktiem šobrīd atrodas Mekereinena.

Kā ziņots, posms trešdien sākās ar 4x6 kilometru stafetes sacensībām sievietēm, kurās uzvaru izcīnīja Krievijas pārstāves, bet Latvija tajās nebija pārstāvēta.

Savukārt ceturtdien notikušajās 4x7,5 kilometru stafetes sacensībās vīriešiem Latvijas komanda palika bez rezultāta, jo tika apsteigta par apli, kamēr negaidītu uzvaru svinēja Itālijas kvartets.

Posma turpinājumā sestdien notiks sprinta sacensības vīriešiem, bet svētdien vīrieši un sievietes sacentīsies masu starta distancē.

Jau vēstīts, ka Pasaules kausā šosezon risināsies deviņi posmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!