Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas olimpiskais čempions bobslejā Aleksandrs Zubkovs nokļuvis slimnīcā pēc kautiņa ar huligāniem, kas uzbruka sportista automašīnai, kas atradās pie viņa mājas, vēsta vietējie mediji.

Huligāni ar beisbola nūjām ceturtdien vakarā uzbruka automašīnai, ko sportists saņēma par uzvaru Soču olimpiskajās spēlēs. Incidents notika Zubkova privātmājas teritorijā. Bobslejists izskrēja no mājas, un uzbrucēji izraisīja kautiņu, kurā Zubkovs guva savainojumus un tika nogādāts slimnīcā.

"Blakus atradās mūsu bērns ar vectētiņu, un visu to redzēja," aģentūra "Itar-TASS" citē Zubkovu. "Daudz vairāk es izbijos par bērnu, kurš kļuva par aculiecinieku tam visam. Es tagad atrodos slimnīcā, man ir nelielas durtas brūces, savainota plauksta. Iespējams, uzbrukums bija saistīts ar pasūtījumu. Iesniegumu policijā jau uzrakstīju."

"Pasūtījums ir vienīgā notikušā versija," piebilda Zubkovs. "Kas cits, ja cilvēki rīkojas tik bezkaunīgi un pārdroši? Atnāca pat ne naktī, bet vakarā un sāka atklāti dauzīt automašīnu. Ne no viena nebaidoties, un neuztraucoties par to, ka tiks atpazīti. Turklāt viņi negribēja mašīnu aizdzīt. Kāda tam visam jēga? Piegānīt, sasist mašīnu, brīdināt mūs par kaut ko, bet pagaidām nezinu, par ko. Man nav ideju, kurš to visu varētu ierosināt. Labi, ka ir drošības kameru videoieraksts, kurā skaidri saskatāma viena uzbrucēja seja - tas atvieglos meklēšanu. Ceru, ka viņus atradīs."

Piektdien Zubkovs jau tika izrakstits no slimnīcas, bet Piemaskavas policija ierosinājusi divas krimināllietas - par miesas bojājumu nodarīšanu un apzinātu privātīpašuma bojāšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!