Foto: Publicitātes foto
Latvijas vērienīgāko skolēnu sporta un prāta spēļu "ZZ Čempionāta" pusfināla dalībnieki sestdien, 28. maijā, uz radošās un aktīvās atpūtas svētkiem "ZZ Festivālu", kas norisinās Jūrmalas Kūrorta svētku ietvaros, var saņemt 50 % atlaidi vilciena biļetei, informēja pasākuma organizatori.

"ZZ Čempionāta" dalībniekiem jāuzrāda savas gumijas aproces, un viņiem pienāksies 50 % atlaide vilciena biļetei, lai arī no kuras Latvijas pilsētas viņi brauktu. Šo akciju dāvina "ZZ Festivāla partneris "Pasažieru vilciens".

"Braucot uz Jūrmalu paķer līdzi draugus vai ģimeni, jo "ZZ Festivāls" ir fantastiska iespēja sagaidīt vasaru kopā - šeit visi varēs izmēģināt savus spēkus ūdens un ekstrēmajos sporta veidos, radīt mākslas lietas radošajās darbnīcās, piedalīties ģimeņu un individuālajās sacensībās, vērot jaunos Baltijas talantus un baudīt fantastisku atmosfēru," informē organizatori.

Jau no plkst. 10:00 līdz. 20:00 uz svētku lielās skatuves Majoros uzstāsies Justs, "Triānas Parks", "Olas", "Frankie Animals" no Igaunijas, DJ DUB:RA un Edavārdi. Saulei rietot, Jūrmalas Kūrorta svētku programmā gaidīti "Carnival Youth", Laimas Vaikules koncerts un krāšņa uguņošana.

Ieeja un aktivitātes pasākuma laikā ir bez maksas! Ar pilnu "ZZ Festivāla" programmu vari iepazīties šeit: "zeltazivtina.lv/zzfestivals"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!