Foto: Shutterstock

Tuvojas Valentīndiena, kas lielai daļai nozīmē romantiskas vakariņas restorānā vai kafejnīcā. Nav svarīgi, šis ir pirmais randiņš vai piektais, mēs ik reizi vēlamies atstāt labu iespaidu uz otru cilvēku, un ēšanas paradumi ir daļa no iespaida radīšanas. Tu vari izskatīties satriecoši, tomēr, vakariņu laikā izvēloties nepareizos ēdienus, tu vari ļoti ātri sabojāt iespaidu. Lūk, seši ēdieni, kurus, dodoties uz satikšanos, labāk nepasūtīt.

Ķiploku grauzdiņi

Šis ēdiens komentārus neprasa. Randiņā ēdot ķiploku grauzdiņus, uz veiksmīgu vakara noslēgumu visdrīzāk vari necerēt. Tavs pavadonis vēlēsies pēc iespējas ātrāk beigt vakaru un doties mājās. Protams, tā nenotiks, ja grauzdiņus braši grauzīsiet abi, tomēr labāk neriskēt.

Spageti

Ejot uz randiņu, labāk nepasūti spageti, jo ar šo ēdienu vienmēr pastāv risks, ka mērce nokļūs uz apģērba, tāpat neiztikt arī bez dīvainām skaņām ēšanas laikā. Bet tomēr, ja vēlies makaronus, tad pasūti viesmīlim citu formu.

Hamburgeri

Pat, ja esi hamburgeru cienītāja, tomēr randiņā labāk atsakies no to pasūtīšanas, jo ar hamburgeriem gluži tāpat kā spageti nekad neko nevar zināt – vienmēr pastāv risks, ka mērce nokļūs uz apģērba un, ka kāda sastāvdaļa no burgera izkritīs tieši klēpī.

Asi ēdieni

Esi asu ēdienu piekritēja un pēc katra kumosa nav nepārvarama vēlme pēc ūdens malka? Tad aiziet! Tomēr liela daļa cilvēku asus ēdienus nespēj tik viegli notiesāt un diez vai tavs pavadonis vēlēsies redzēt, kā tu mokies ar savām vakariņām.

Spināti

Lai arī spināti ir veselīgi un atšķirībā no burgeriem un spageti nepastāv tik liela iespēja notraipīties, tomēr izvairies arī no šī ēdiena, jo spinātu lapām ļoti patīk pielipt pie taviem zobiem, bojājot žilbinošu smaidu.

Cāļu spārniņi un cūkgaļas ribiņas

Mēs visi zinām, kā tas beidzas – rokas netīras, mute un vaigi ar mērci, un tas tik tiešām nav iespaids, kādu radīt!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!