Foto: Publicitātes foto
Dejojoši oficianti un kvalitatīvi ātri pagatavoti ēdieni - ar šādu piedāvājumu ceturtdien, 6.martā, Rīgas centrā, Brīvības ielā 31, tika atvērts jauns bistro "Fkusno", kas izvietojies divos stāvos. Bistro iekārtota arī īpaša terase, no kuras vasaras sezonā varēs baudīt skatu uz rosīgo Rīgas centra ikdienu.

Jaunā bistro ēdienkarte veidota, izprotot strādājošo cilvēku vajadzības pēc ātri iegūstama, kvalitatīva un garšīga ēdiena. Piedāvājumā ir burgeri, pastas, aukstās un karstās uzkodas. Plašā izvēlē ēdieni veģetāriešiem, padomāts arī par diētisko burgera versiju, maizītes vietā izvēloties salātu lapas. Dzērienu kartē dominē svaigi spiestas apelsīnu sulas daudzveidīgās kombinācijās. Plānots, ka darba dienu vakaros notiks aperitīvu stundas: trešdienās, ceturtdienās, piektdienās no 17 līdz 19, iegādājoties jebkuru dzērienu, arī bezalkoholisko, par 5 eiro uzkodas - neierobežotā daudzumā. Katru sestdienu plānotas vīna degustācijām, kas profesionāla someljē vadībā palīdzēs iesākt neaizmirstamus sestdienas vakarus.

Viena no bistro "rozīnītēm" ir dejojoši oficianti - darbinieki var spontāni uzsākt deju arī dienas laikā – laba noskaņojuma uzturēšanai, bet piektdienu un sestdienu vakaros ar saviem setiem apmeklētājus priecēs dažādi DJ, lai visi kopā varētu baudīt vakaru, vēlāk dodoties spraigajā pilsētas nakts dzīvē.

""Fkusno" ir īstā vieta cilvēkiem, kas mīl pilsētu un visu labāko, ko tā spēj sniegt – garšīgus ēdienus, izmeklētu mūziku, patīkamu interjeru un neparastus cilvēkus," jaunatvērtā bistro ideju skaidro "Reaton" mārketinga direktore Inta Laizāne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!