Kā tas notiek? Daži produkti veicina citos produktos esošo vērtīgo vielu uzņemšanu un izmantošanu organismā. Un šoreiz runa nav par neveselīgo pāri sviests un cukurs, bet par veselīgajiem pāriem. Uzzini, kurus produktus būtu vēlams pēc iespējas biežāk ēst kopā, lai ieguvums veselībai būtu pēc iespējas pilnīgāks, izlasot portāla Health autoru ieteikumus.
Pupas un paprika
Graudi, sīpoli un ķiploki
Tomāti un olīveļļa
Lasis un kāposti
Brokoļi un tomāti
Zaļā tēja un melnie pipari
Kurkuma un melnie pipari
Lapu kāposti un mandeles
Melnā šokolāde un āboli
Ķiploki un lasis
Briseles kāposti un olīveļļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit