Foto: Elkor
Pagājušajā nedēļas nogalē, 15. oktobrī sadarbībā ar Universita del Caffe noslēdzās brīnišķīgs pasākums – Kafijas diena, kur gaisā virmoja svētku sajūta un svaigas kafijas smarža. Pasākums norisinājās u/v ELKOR PLAZA telpās. Universita del Caffe eksperti pastāstīja visu par un ap kafiju, parādīja kā pagatavot īstu kafiju mājās, kafijas mīļotāji izbaudīja lieliskas kafijas aromātu un garšu nianses, un iespējams atklāja arī dažus baristas noslēpumus!

Pasākuma laikā, ikviens iedzīvotājs aizpildot anketu varēja piedalīties loterijā un tikt pie vērtīgām balvām: augstākās kvalitātes 100% Arabikas kafijas, blendera, elektriskās tējkannas, centrbēdzes sulu spiedes vai galvenās balvas - Philips espresso kafijas automāta! Loterijas izloze tika organizēta katru stundu visa pasākuma laikā.

Par galvenās balvas uzvarētāju kļuva Anatolijs Dovgeļs no Saldus, kurš bija sajūsmināts par iegūto espresso kafijas automātu. "Es ļoti priecājos par iegūto balvu. Man tagad būs iespēja pagatavot gardus kafijas dzērienus kā labākajos restorānos! Piecpadsmit minūtes pirms izlozes tikai noformēju ELKOR klienta karti un aizpildīju anketu " sacīja kurzemnieks.

"Tā ir pirmā reize dzīvē, kad esmu kaut ko lielu vinnējis" stāsta Anatolijs, kurš joprojām nespēja noticēt, ka ir ieguvis galveno balvu.

Oksana Iljina, ELKOR pasākumu vadītāja "Esmu ļoti apmierināta, ka bija izdevies sarīkot svētku sajūtu patiesiem kafijas cienītājiem, kurā bija lieliska iespēja iegūt jaunas prasmes, zināšanas par kafiju, baudīt svaigas kafijas garšu un satikties ar lielu skaitu smaidīgiem klientiem". Oksana izsaka pateicību visiem, kas izlēma pavadīt laiku kopā ar mums, un aicināja piedalīties citos ELKOR rīkotajos pasākumos.

PALDIES visiem, kuri atbalstīja un ņēma dalību Kafijas dienas pasākumā, kā arī sirsnīgi sveicam visus loterijas laimētājus un vēlam veiksmi arī turpmāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!