6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vistas fileja2 gab.sīpoli2 gab.ķiploku daiviņas1 gab.citroni olīveļļa garšvielas
Sagatavošana
1
Vistas filejas gareniski pārgriež uz pusēm un nedaudz saplacina ar gaļas āmura plakano pusi. Liek bļodā. Pāri ripās sagrieztus sīpolus, sasmalcinātus ķiplokus, garšvielas, olīveļļu un citrona sulu.
2
Ja šķiet, ka marināde neapņem visu gaļu, pielej nedaudz ūdens.
3
Pārsedz ar šķīvi un marinē vairākas stundas.
4
Pirms cepšanas apviļā olā un rīvmaizē.
5
Cep karstā pannā.
Iesūtīja: Bum – bum
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit