Laba ideja sātīgām brokastīm vai ballīšu uzkodai – čīzburgeru un kesadilju "krustojums". Gatavojot kuplākam pulkam, gan jārēķinās, ka process būs ilgāks.
40Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gmalta liellopa gaļa200 mlkečups2 ĒKsinepes4 gab.cepta bekona šķēles1 ĒKVusteras mērce8 gab.tortiljas300 gČedaras siers MĒRCEI:150 gmajonēze2 ĒKpiens2 ĒKgurķu marināde pēc garšassvaigi malti melnie pipari PASNIEGŠANAI: lapu salāti, tomāti, marinēti gurķi

Sagatavošana

1

Malto gaļu uz vidējas liesmas apcep, līdz tā vairs nav rozā (apmēram 6-8 minūtes), gatavajai gaļai nolej lieko šķidrumu, pievieno kečupu, smalki sagrieztu ceptu bekonu, iemaisa sinepes un Vusteras mērci. Visu karsē bez vāka, ik pa laikam apmaisot.

2

Kamēr gaļa gatavojas, gatavo mērci. Bļodiņā liek majonēzi, pievieno pienu, gurķu marinādi un maltus piparus. Ja šķiet, ka mērce ir par skābu, pievieno nedaudz cukura. Visu samaisa.

3

Uzkarsē grilpannu vai sviestmaižu tosteri. Liek uz sakarsētās virsmas tortiljas pankūku, ko pārkaisa ar sieru un pāri kārto gatavo liellopa gaļas masu. Visu izlīdzina un nosedz ar citu tortilju. Cep, līdz siers izkusis un tortiljas kļūst zeltaini brūnas.

Pasniedz ar lapu salātiem un svaigiem tomātiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!