Foto: DELFI
Šo ātro, vienkāršo un veselīgo brokastu pankūku zvaigzne neapšaubāmi ir biezpiens. Tā ir sāļa brokastu maltīte, kas pildīta ar biezpienu, liesu sieru, lociņiem un dillēm, to visu sajaucot un ietinot pilngraudu tortiljā. Lai brokastu ēdienu gatavošana ar biezpienu arī jūsmājās ir ierasta lieta, jo biezpiens ir spēka avots! Lai izdodas!
20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

paciņa vājpiena biezpiens rīvēts siers dilles loki garšvielas1 gab.ola piens tortiljas pankūkas

Sagatavošana

1

Vājpiena biezpienam pievieno rīvētu sieru (labāk liesu), sīki sakāptus zaļumus (lokus un dilles) un garšvielas. Ja masa šķiet pārāk sausa, pievieno pēc patikas bezpiedevu jogurtu vai skābo krējumu (15%).

2

Visu rūpīgi samaisa.

3

Citā bļodiņā sakuļ vienu olu un mazliet pielej klāt pienu.

4

Tortiljas pankūku uztaisa par taisnstūri (te labāk var jau uzreiz izvēlēties pilngraudu lavašu), sagriež platās strēmelēs, pilda pildījumu un sarullē gluži kā pildīto pankūku.

5

Pankūkas iemērc olas-piena maisījumā un uz sakarsētas eļļas liek cepties.

6

Cep, līdz tās kļuvušas zeltaini brūnas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!