Foto: Publicitātes foto
Šie ir ļoti ātri pagatavojami salāti, kurus var pasniegt uz šķīvja kā tradicionālos salātus vai tikpat labi likt uz maizes, gatavojot sendvičus, kurus paķert līdzi pusdienās uz darbu vai kādā pārgājienā pie dabas. Salāti ir gana sātīgi un barojoši.

Šī recepte ļoti labi noderēs Lieldienu laikā, kad sāk aptrūkties ideju, ko darīt ar neskaitāmajām olām. Šoreiz receptē izmantota polārmaize, bet to, protams, var aizstāt ar jebkuru citu, kas pašam labāk garšo.

10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kārba konservēti zaļie zirnīši "Bonduelle"4 olas buntīte lociņu pēc garšasmajonēze1 ĒKkrējums maize pēc garšassāls, pipari

Sagatavošana

Foto: Privātais arhīvs
1

Zirnīšiem nolej šķidrumu. Pārber tos bļodā.

2

Olas smalki sagriež (var arī saspaidīt ar dakšu), pievieno zirņiem.

Foto: Privātais arhīvs
3

Lociņus smalki sagriež, pievieno bļodā zirņiem un olām.

4
Pēc garšas pievieno sāli, piparus, majonēzi un krējumu.
Foto: Privātais arhīvs
5

Visu samaisa, liek uz maizes un pasniedz.

Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!