Kad nākamo reizi izjutīsi kāri pēc suši, nesatin tos rullīšos, bet tā vietā pagatavo suši sacepumu! Labā lieta – to ir daudz vieglāk pagatavot nekā tradicionālos suši. Krabju un laša pildījums garšo izcili – klasika, ko nevar pārspēt!
60Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 glāzesrīsi3 ĒKrīsu etiķis150 gkrabju nūjiņas200 glasis4 ĒKmajonēze200 gkrēmsiers pēc garšasasā mērce zivs garšvielas sāls pipari sezama sēklas
Sagatavošana
1
Uzvāra rīsus.
2
Kad tie uzvārīti, pievieno rīsu etiķi.
3
Lasim pievieno garšvielas un to cep karstā gaisa fritierī 15 minūtes vai cepeškrāsni 200° 15-20 minūtes.
4
Bļodā samaisa majonēzi, krēmsieru, aso mērci, sāli, piparus un sagrieztas krabju nūjiņas.
5
Sasmalcina lasi, un to atliek uz vēlāku.
6
Cepešpannā izklāj rīsus, kam pāri klāj lasi un krēmsiera masu.
7
Tam pāri pārber sēklas un cep 200° 20-25 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit