Noskatoties sižetu, no Valmieras muzeja darbinieču atraktīvā stāstījuma uzzināsim, kas ir latviska virtuve un kur vēsturiski meklējami tās pirmsākumi. Noskaidrosim, kāds ir bijis latviešu sievietes skaistuma etalons, no kurienes Latvijā ieceļojuši šķovēti kāposti un karbonāde, un iemācīsimies pagatavot klasiski vienkāršus un sātīgus mūsu nacionālās virtuves ēdienus – maizi no miežu putraimiem un viltoto siļķi. Visbeidzot Tirzas pagasta "Sūniņu" mājās izsekosim maizes un grūdeņa tapšanas procesam.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit