Foto: Publicitātes foto
Vai esi prātojis, kas varētu būt tas cilvēks, ar ko ļoti labprāt vakariņotu kopā pie viena galda? Vai varbūt esi jau izdomājis, kam ar lielāko prieku servētu pašu gatavotu maltīti? Jaunajā raidījumā ''Cepiens'' tas viss notiek pa īstam – fani dodas uz slavenību mājām un gatavo vakariņas.

Pirmajā raidījumā fani viesojas TV un radio personības Baibas Sipenieces-Gavares virtuvē. Atis nolēmis Baibu pārsteigt ar uzkodu – baklažāna rullīšiem. Par pamatēdienu rūpējas Egīls. Zinot to, ka Baibai garšo jēra gaļa, nolēmis galdā celt to. Taču uzdevums nav vis tik vienkāršs – jēra gaļu Egīls nolēmis pasniegt ķirbī, tāpēc arī pie noformējuma jāpiestrādā. Un kas gan būtu izcila maltīte bez deserta? Par to šajā raidījumā rūpējas Ilze, kas arī ikdienā nodarbojas ar kūku cepšanu. Ilze galdā liks pavisam īpašu kūku, jo recepte nākusi no vecmāmiņas pūra lādes, un kas esot bijusi tikpat sprigana un enerģiska kā Baiba, tāpēc arī izvēle šādai kūkai par labu.

Kā faniem sokas ar ēst gatavošanu TV dīvas virtuvē? Vienam neizdodas ieslēgt kā nākas cepeškrāsni, otram pipari nemaļas kā vajag, tomēr ēst gatavotāji atzina, ka virtuve ir ļoti plaša un ērta vairākkārtīgu maltīšu gatavošanai. Kā jau šādās reizēs pienākas, neiztikt bez starpgadījumiem. Bez tā, ka vienam vai otram uz pannas piedega ēdiens, viens no faniem jeb ēdiena gatavotājiem paguva Baibas virtuvē gūt nelielu ievainojumu, kā rezultātā nācās arī izmantot Baibas mājas aptieciņu. Kūkas cepējai Ilzei neveicās ar kūkas gatavošanu – viena biskvīta kārta piedega. Kā galu galā veicās ar ēdienu gatavošanu un pasniegšanu, kā to nobaudīja Baiba un viņas viesi un kas garšu kārpiņām labpatika visvairāk, vari uzzināt, noskatoties pirmo raidījuma ''Cepiens'' sēriju.

Raidījums:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!