Foto: Publicitātes foto

Jūnija viducī, 12.jūnija vakarā Rīgas veselīgo maltīšu restorāns "Terra" Rīgas gardēžiem prezentēja oriģinālus ēdienus, kuri gatavoti no sezonālajiem vasaras produktiem. Saviesīgā atmosfērā pasākuma viesi varēja nobaudīt gan ēdienus, gan dzērienus no jaunās un īpaši svaigās ēdienkartes.

Restorāna "Terra" šefpavārs Fabians virtuvē darbojās kopā ar Rīgas gardēžu vidū labi pazīstamo Lindu Vilmansoni, radot ēdienus ierastajai vakara un īpašajai vasaras ēdienkartei un cienājot ar tiem sanākušos ciemiņus. Ēdienkārtē bija daudz zaļumu, dārzeņu un augļu, kā jau veselīgas ēšanas vietā pienākas. Sev tīkamu kumosu varēja atrast arī gaļas un zivju mīļotāji, cienājoties ar kanapē maizītēm un skaisti dekorētām miniatūrām uzkodām.

Īpašu uzslavu izpelnījās mazītes ar zilo sieru un timiāna sēnēm, svaigā krēmsiera maizītes ar svaigiem gurķiem un redīsiem, kā arī maizītes ar karamelizētiem sīpoliem un bekonu. Saldajā bija kārdinošie deserti groziņos - ar marakujas krēmu, mellenēm, laimu un piparmētrām, kā arī citronu krēmu un balto šokolādi.

Pie restorāna ieejas bija piestājis arī mīlīgais terramobīlis, kas ir biežs viesis dažādos pasākumos un festivālos, nodrošinot ar gardu un veselīgu ēdienu visus mieloties gribētājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!