Foto: DELFI

Šovs "Gardēžu teātris" (Gourmet Theatre) ir starptautisks projekts, kas apvieno augstākās klases ēdiena baudīšanas pieredzi ar aizraujošu teatrālu izklaidi. Līdz šim tas guvis panākumus Igaunijā un šoruden būs pieejams arī Latvijā, Somijā un Lietuvā.

Katrā valstī "Gardēžu teātris" piedāvā nedaudz atšķirīgu šovu un ēdienkarti, kuru veido šīs valsts labākie un pazīstamākie speciālisti. Par ēdienu Latvijā gādās restorāna "Vincents" šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, bet šova režiju veidos režisors Regnārs Vaivars. Projektā piedalās arī aktieris Andris Bulis, scenogrāfs Aigars Ozoliņš, dramaturgs Nils Sakss un citi.

"Gardēžu teātra" pirmā izrāde būs "Kriminālās vakariņas - izsmalcinātas vakariņas", kuru laikā ikviens apmeklētājs pēkšņi kļūst par negaidīta notikuma dalībnieku.

Pirmizrāde - 29.oktobrī, Sapņu fabrikā.
Biļetes pārdošanā no 3. jūnija www.bilesuserviss.lv kasēs vai www.gardezuteatris.lv .

Pasākuma programmā ir izmeklēta ēdienkarte ar 3 ēdieniem, īpaši piemeklēts vīns un kriminālas ievirzes luga. "Gardēžu teātri" Latvijā producē kompānija SkyWorldService, kas līdz šim veiksmīgi producējusi projektu Dinner in the Sky, ļaujot apvienot restorāna pieredzi ar negaidīti pārsteidzošu gaisotni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!