Ja pētersīļiem pilna dobe, laiks gatavot kārumus ziemai
Foto: Shutterstock

Tagad, kad garšaugu dobes ir pilnas ar zaļumiem, arī pētersīļus varam izmantot ikdienas maltītēm krietni vien vairāk, nekā tikai uzliekot pa zariņam kā dekoru rasolam. Ja nu ir gadījies tā, ka smaržīgais augs ir atlicis pārpārēm, no tā var pagatavot ne tikai garšīgus salātus, bet arī izejvielas vēlākam – mājās vienkārši var uztaisīt savu sauso pētersīļu garšvielu, bagātīgu pesto, kuru pievienot makaroniem, vai sasaldēt tā lapiņas, lai izmantotu zupās visu cauru gadu.

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka