Novembra izaicinājums – pīrāgi un speķa rauši: kā tos pagatavot mīkstus un sulīgus
Foto: Shutterstock

Novembrī, ko esam pasludinājuši par latvisko recepšu mēnesi, cepeškrāsns dabūs trūkties, jo svētku šajā mēnesī ir pārpārēm, bet – kas gan tie par svētkiem, ja no virtuves nevējo kārdinoša speķa raušu vai sulīgu gaļas pīrādziņu smarža. Pat ja ar pavārmākslas noslēpumiem esi uz "jūs" un pīrāgus gatavosi pirmo reizi, tev noteikti viss izdosies, sekojot mūsu izsmeļošajiem padomiem.

Kā bez liekām klapatām pagatavot rauga mīklu, kas nav ilgi jāmīca un stundām ilgi jāraudzē? Ko iesākt, lai pīrāgiem nevērtos vaļā sāni? Kā zināt, ka mīkla ir uzrūgusi? Kā pagatavot mutē kūstošu un sulīgu pildījumu? Tie ir jautājumi, kas Mārtiņdienas un šī mēneša patriotisko svētku gaidās nodarbina ne vienu vien prātu. Mums pūrā ir vesels lērums padomu, lai tu, cepot gaļas pīrāgus un speķa raušus, izvairītos no muļķīgām iesācēju kļūdām.

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka