Foto: Shutterstock
Vienkāršs veids, kā pagatavot šokolādes virpulīšus, ar kuriem dekorēt ne tikai kūkas, bet arī mafinus, apbērt pankūkas vai izdaiļot tiramisu.

Viss, kas jādara - bezpiedevu piena vai tumšā šokolāde jāizkausē, jālej uz aukstas metāla pamatnes (tam izmanto cepamo pannu, kas noturēta ledusskapī), izklāj šokolādi pa virsmu un gaidi, kad tā atdzisīs

Šokolāde būs sacietējusi, kad no pavisam spīdīgas tā būs kļuvusi matēta. ņem talkā kādu asāku instrumentu un darbojies, kā redzams video. Tikai uzmanies, lai šokolāde nebūtu pārāk mīksta, bet arī pārāk cieta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!