Veselīgu un gardu salātu uzbūve – padomi, lai uzreiz nebūtu jāķeras pie receptes
Foto: Shutterstock

Salāti ir viena no vienkāršāk pagatavojamajām maltītēm, kas nodrošina ar kaut daļu no ikdienā obligāti apēdamajiem dārzeņiem. Ņemot vērā to, cik dažādi ir lapu salāti un zaļumi, svaigo salātu pagatavošanas variācijas šķiet bezgalīgas. Taču, tāpat kā gatavojot jebkuru citu ēdienu, ir jāievēro daži pamatprincipi, lai sastāvdaļu kombinācijas salātos būtu pietiekami, un ne par daudz. Garšīgos un veselīgos salātos ir pietiekami daudz zaļumu, nedaudz kraukšķīguma, spilgtas krāsas dārzeņi vai augļi, neliela deva proteīna, kā arī mērce, kas saturēs visu kopā.

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka