Ēdienkarte pirmdienai
Brokastis: Kraukšķīgie redīsu–gurķu salāti ar konservētiem turku zirņiem
Pusdienas: Saldais ķirbju plovs ar sviestu un rozīnēm
Vakariņas: Sarkanās paprikas un apelsīnu krēmzupa
Ēdienkarte otrdienai
Brokastis: Burkānu salāti ar rozīnēm, valriekstiem un ingvera mērci
Pusdienas: Cepta prosa austrumu gaumē – ar olām, burkāniem un zirnīšiem
Vakariņas: Viltoto vistas gaļas frikadeļu zupa
Ēdienkarte trešdienai
Brokastis: Spinātu salāti ar bietēm un olām
Pusdienas: Dārzeņu sacepums ar lēcām
Vakariņas: Makaronu un siera zupa
Ēdienkarte ceturtdienai
Brokastis: Graudainais biezpiens ar redīsiem un zaļumiem
Pusdienas: Ātrie makaroni ar pupiņām un tomātiem
Vakariņas: Tomātu zupa ar baziliku un saldo krējumu
Ēdienkarte piektdienai
Brokastis: Tunča salāti ar svaigu gurķi un jogurta–ķiploku mērci
Pusdienas: Siļķu rullīši ar bietēs marinētiem sīpoliem, biezpienu un krēmīgiem kartupeļiem
Vakariņas: Ātrā tunča–turku zirņu zupa
Padoms: ja starp trīs galvenajām dienas ēdienreizēm tevi moka izsalkums, ko neizdodas remdēt, graužot salātlapas, tad pagatavo kādu no mūsu piedāvātajām bezgaļas pastētēm, ko vari, iepildītu aizvākojamā trauciņā, uzglabāt ledusskapī vismaz 3–4 dienas.
Visas ēdienkartē norādītās receptes atradīsi mūsu sarūpētajā izlasē.
Lai labi garšo!