Foto: Shutterstock
Austiņas, desu, zosu kājiņas vai kartupeļus var baudīt arī kā desertu, ja vien desu gatavo no kukurūzas nūjiņām un īrisa konfektēm, austiņas un zosu kājiņas – no kraukšķīgas mīklas, bet saldus cepumu masas "kartupeļus" apviļā kakao pulverī.

Pārskatot "Tasty" arhīvu, ar smaidu sejā secinājām, ka daudziem saldajiem našķiem ir visai neparasti nosaukumi, tādēļ šoreiz nolēmām izveidot saldo kārumu izlasi, atsaucot atmiņā mūsu bērnības garšas. Cukurotās zosu kājiņas vai kaķu mēlītes varēsi kāri grauzt, piedzerot kādu tējas tasi. Bet saldās "desas" un "kartupeļi" būs pateicīgs kārums, ko sagatavot visai īsā laikā, lai brīvdienu nedēļas noslēgumā palutinātu bērneļus, kuriem jau rīt jāatgriežas skolas solā.

Ja arī tu atceries kādu gardu recepti ar neparastu nosaukumu, neturi sveci zem pūra, bet dalies ar recepti komentāros.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!