Foto: Publicitātes attēls
Ļoti garšīgs rudens piena kokteilis ar āboliem, kanēli un muskatriekstu. Recepti piedāvā "Gatavo 3" kulināre Linda Vilmansone, sadarbībā ar "Trikāta".

Ābolu attīra no serdes daļas un liek blenderī. Pievieno pienu, kanēli, muskatriekstu, medu, mandeles un vaniļas cukuru. Visu sablendē vienmērīgas konsistences dzērienā.

Kokteilim būs rudenīgs aromāts, un tas noderēs kā lieliska alternatīva veselīgam desertam.

Ja vēlies, kokteiļa glāzē pirms tam ielej karameļu mērci, tad virsū lej kokteili un iegūsi saldāku garšu.

Ja vēlies, medu var aizstāt ar divām tējkarotēm zemesriekstu sviesta, arī tas dos patīkamu saldumu un krēmīgumu. Mandeles savukārt nodrošinās ar vērtīgajām omega 6 taukskābēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!