Foto: Shutterstock
Vienkāršā aknu šnicele ikdienas pusdienu un vakariņu maltītei, kas īpaši labi garšos ar gaisīgu kartupeļu biezputru un sālīta gurķa šķēli vai skābētiem kāpostiem.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
600 gcūkas aknas1 gab.ola1 ĒKkviešu milti sāls pēc garšaspipari, malti60 gsviests rīvmaize, apviļāšanai eļļa, cepšanai

Sagatavošana

1

Aknām noņem plēves, sagriež aptuveni centimetru biezās šķēlēs, viegli izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem.

2

Gaļas šķēles apviļā miltos, iemērc sakultā olā, rūpīgi apviļā rīvmaizē un cep sviesta-eļļas maisījumā pāris minūtes no katras puses, līdz šniceles ir zeltainas.

Pasniedz ar kartupeļu biezeni, ko pagatavo, sekojot šīs receptes norādījumiem, un sālītiem gurķīšiem.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!