15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 gab.zaļa parika (maza)100 gkausētais siers (tas kurš gabaliņos spīdīgā papīrā) majonēze gab.ķiploka daiviņas dilles pētersīļi vai zaļie lociņi
Sagatavošana
1
Piparam nogriež kātiņu ar visu "micīti" un izņem sēklotni.
2
Sieru sarīvē, ja vēlas, pievieno smalki sagrieztus zaļumus, izspiestu ķiploku un samaisa ar nedaudz majonēzes.
3
Ar siera pildījumu pilda piparu, liek ledusskapī un pēc laika griež ripiņās.
*** ja ņem dažādu krāsu papriku, tad izskatās vēl iespaidīgāk. Sieriņus var ņemt ar šķiņķa garšu vai klasisko.
Iesūtīja: Anete
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit