60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 gab.baklažāns3 gab.tomāti2 gab.ķiploka daiviņas citronpipari baziliks majorāns malta saldā paprika sāls Gouda vai Holandes siers
Sagatavošana
1
Baklažānus un tomātus sagriež ripiņās un pamīšus kārto folijā.
2
Pārkaisa ar garšvielām un sāli, pārliek ar siera šķēlēm (maigākai garšai-Mālpils vai mocarellas siers). Foliju rūpīgi aiztaisa.
3
Cep karstā cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes. Gatavam ēdienam pārkaisa svaigas bazilika lapiņas.
4
Baklažānus folijā var cept arī uz grila vai ugunskurā uz oglēm.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit