Foto: DELFI
Ar tomātiem un sieru pildīti baklažāni folijā, kas ir jo īpaši gardi, pasniedzot ar lavašu vai folijā ceptiem kartupeļiem.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.baklažāns3 gab.tomāti2 gab.ķiploka daiviņas citronpipari baziliks majorāns malta saldā paprika sāls Gouda vai Holandes siers

Sagatavošana

1

Baklažānus un tomātus sagriež ripiņās un pamīšus kārto folijā.

2

Pārkaisa ar garšvielām un sāli, pārliek ar siera šķēlēm (maigākai garšai-Mālpils vai mocarellas siers). Foliju rūpīgi aiztaisa.

3

Cep karstā cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes. Gatavam ēdienam pārkaisa svaigas bazilika lapiņas.

4

Baklažānus folijā var cept arī uz grila vai ugunskurā uz oglēm.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!