Foto: Shutterstock
Ātrā plātsmaize ar āboliem un riekstiem brīvdienu kārumam.
35Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
250 gkefīrs vai skābs krējums2 gab.olas170 gmilti90 gcukurs1 TKcepamais pulveris VIRSAI:3 gab.āboli kanēlis1 glāzerieksti, sasmalcināti

Sagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 230 grādiem.

2

Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, miltiem, cepamo pulveri un kefīru vai krējumu. Tad iecilā stingrās putās sakultus baltumus.

3

Mīklā iemaisa kanēli, 1/2 glāzi sakapātu riekstu un kubiņos sagrieztus ābolus

4

Mīklu lej uz plāts (uz cepampapīra), pārkaisa ar atlikušajiem riekstiem, kanēli un cep 30 minūtes. Atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!