Foto: Shutterstock
Gardais un sātīgais - ātrais viltotais zaķis ar zilo sieru.
45Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kotlešu masa zilais siers žāvēts šķiņķis

Sagatavošana

1

Malto gaļu sataisa tāpat kā kotletēm, tikai sāli pievieno krietni mazāk.

2

Pusi gaļas liek kantainajā kēksa formā. Plānās šķiņķa šķēlītēs ietin pirksta resnuma stienīšos sagrieztu zilo sieru, rullīšus liek uz gaļas, atlikušo galu virsū, šauj 200 grādus karstā krāsnī un cep aptuveni 40-50 minūtes vai kamēr vairs nevar izturēt.

* par zilo sieru nesatraucies – manējie nevarēja saprast, kas tik garšīgs tur iekšā un kad es pateicu, tad bija mutes vaļā. Viņš kaut kā pievelk gaļas smaržu un pakusis vairs nav tik specifisks, vismaz man tā likās.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!