Foto: mosfood
Salāti ar tunci, vārītiem kartupeļiem un citiem dārzeņiem - ātrām vakariņām vai pusdienām. Gatavi 30 minūtēs!
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 gtuncis savā sulā200 gnelieli kartupelīši2 olas100 gzaļās pākšu pupiņas ķirštomāti2 šalotes sīpoli pēc garšasvīna etiķis3 ĒKolīveļļa

Sagatavošana

1

Nelielus kartupelīšus notīra un uzvāra. Uzvāra olas un zaļās pupiņas. Visu atdzesē.

2

Gatavo mērci: šalotes sīpolus sīki sasmalcina, pārlej ar vīna etiķi un 3 ēdamkarotēm olīveļļas.

3

Kartupelīšus pārgriež uz pusēm, olas sagriež četrās daļās.

4

Šķīvjos kārto plucinātas salātu lapas, kam pāri liek kartupeļus, olas un pupiņas. Pievieno dažus ķirštomātus.

5

Tuncim nolej sulu un sadala zivi pa porcijām, pārlejot ar mērci.

Ātri, viegli un garšīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!