Aukstā skābeņu zupa

Aukstā skābeņu zupa
Foto: Shutterstock
4.0000 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Karstas dienas pusdienām - aukstā skābeņu zupa.

Savāra mazā sālsūdens daudzumā sagrieztas skābenes, atdzesē, tad piegriež vārītus kartupeļus, vārītas olas, svaigos gurķus pēc izvēles. Pielej kefīru un atkal pieber zaļumus.

Iesūtīja: vinčiks

Source info



Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.
Komentāri
Komentēšana atļauta tikai reģistrētiem lietotājiem!
Komentējot Jūs piekrītat Lietošanas noteikumiem
Lasīt komentārus Lasīt komentārus
Dienas recepte
Tasty iesaka