35Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
zivis (zandarts vai līdaka u. c.)5 gsīpoli5 gpētersīļi30 ggurķi0.5 gab.ola10 glociņi10 gdilles30 gskābs krējums0.2 gab.citrons cukurs sāls garšvielas
Sagatavošana
1
No zivju galvām, asakām vāra zivju buljonu, izkāš.
2
Buljonā liek sīpolus, pētersīļus, sāli, piparus, lauru lapas, uzvāra, pievieno zivju gabaliņus un lēni vāra, līdz gatavi. Tad zivju gabaliņus no buljona izņem, buljonu izkāš un atdzesē.
3
Pēc tam zivju buljonam pieliek skābu krējumu, sasmalcinātus svaigus gurķus, cieti vārītu olu, sīpolu lokus, dilles, cukuru, citrona sulu vai atšķaidītu citronskābi, sāli.
4
Pirms pasniegšanas šķīvī liek zivju gabaliņus, citrona šķēlītes.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit