Foto: Shutterstock
Aukstā zivju zupa karstai vasaras dienai.
35Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

zivis (zandarts vai līdaka u. c.)5 gsīpoli5 gpētersīļi30 ggurķi0.5 gab.ola10 glociņi10 gdilles30 gskābs krējums0.2 gab.citrons cukurs sāls garšvielas

Sagatavošana

1

No zivju galvām, asakām vāra zivju buljonu, izkāš.

2

Buljonā liek sīpolus, pētersīļus, sāli, piparus, lauru lapas, uzvāra, pievieno zivju gabaliņus un lēni vāra, līdz gatavi. Tad zivju gabaliņus no buljona izņem, buljonu izkāš un atdzesē.

3

Pēc tam zivju buljonam pieliek skābu krējumu, sasmalcinātus svaigus gurķus, cieti vārītu olu, sīpolu lokus, dilles, cukuru, citrona sulu vai atšķaidītu citronskābi, sāli.

4

Pirms pasniegšanas šķīvī liek zivju gabaliņus, citrona šķēlītes.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!