Aukstā zupa ar kefīru

Aukstā zupa ar kefīru
Foto: DELFI
4.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienkārši pagatavojama marinētu biešu aukstā zupa ar kefīru.

Marinētas bietes sarīvē uz rupjās rīves.

Gurķi, desu sagriež smalkos salmiņos. Olu sarīvē vai sagriež gabaliņos. Dilles un lokus sagriež smalki. Pielej kefīru, pieliek sāli pēc garšas.

Iesūtīja: XP

Source info



Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.
Dienas recepte
Tasty iesaka