35Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
100 gsviests0.5 glāzemedus (šķidrs)2 glāzesauzu pārslas (ātri vārāmās)1 gab.ola1 ĒKmilti0.5 glāzecukurs3 ĒKrozīnes2 ĒKsasmalcināti valrieksti vaniļa
Sagatavošana
1
Atdzesētu sviestu sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves un samaisa ar cukuru. Pievieno auzu pārslas un samaisa. Pievieno medu, olu, miltus, applaucētas rozīnes un sasmalcinātus riekstus. Visu ļoti labi samaisa.
2
Cepamo pannu ieziež ar margarīnu vai sviestu. Ar tējkaroti liek nelielas mīklas piciņas uz pannas atstatus vienu no otras, jo cepoties tās izplūdīs.
3
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180*C, liek iekšā cepumu plāti un cep 15 - 20 minūtes.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit