Foto: Shutterstock
Žigli pagatavojama mērce, kas papildinās dārzeņus uzkodu platēs vai sātīgas maizītes. Lai iegūtu svaigāku garšu, citronu sulu mērcei var pievienot arī vairāk.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 gvārītas bietes šķipsnakumins2 TKpiparmētras1.5 TKcitronu sula3 ĒKsaldais krējums šķipsnasāls

Sagatavošana

1

Vārītās bietes sagriež sīkākos gabaliņos. Saber blenderī vai virtuves kombainā, pievieno arī piparmētras, kuminu un citronu sulu. Sasmalcina, līdz iegūta vienmērīga masa.

2

Iegūto biešu biezeni papildina ar saldo krējumu un sāli pēc garšas. Pasniedz ar dārzeņiem, grauzdiņiem vai ziež uz maizītēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!