60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
100 gburkāni200 gūdens25 gcukurs15 gkartupeļu milti1 gcitronskābe
Sagatavošana
1
Ūdeni uzvāra, pievieno uz sakņu rīvītes skaidiņās sarīvētus burkānus un vāra, līdz tie mīksti.
2
Tad pievieno cukuru, citronskābi vai sīki sasmalcinātas cidonijas 25 g, atšķaidītu kartupeļu cieti, uzvāra, lej traukā un pārkaisa ar cukuru.
3
Atdzesē un pasniedz ar pienu.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit