Sastāvdaļas
Sagatavošana
Miltus, margarīnu, sāli un olas dzeltenumu samīca viendabīgā mīklā.
Ietin pārtikas plēvē un uz 30 minūtēm ieliek ledusskapī.
Burkānus sagriež ripiņās un 5 minūtes vāra sālsūdenī. Sakuļ olas, iemaisa pienu un pētersīļus, pievieno sarīvētu muskatriekstu, sāli, piparus.
Mīklu sadala četrās daļās, plāni izveltnē un ar mīklu ieklāj četras nelielas tartes veidnes, ar asu nazi nolīdzinot maliņas.
Uz mīklas pamatnes saliek burkānu ripiņas un pārlej sakulto olu.
Cep 25-30 minūtes 200°C grādu karstā cepeškrāsnī.
Sēnes pārgriež uz pusēm, pannā uzkarsē buljonu un 3 minūtes sautē sēnes. Pielej balzamiko etiķi, pievieno cukuru, čili pulveri un Provansas garšvielu maisījumu. Sēnes patur marinādē apmēram pusstundu un pēc tam pasniedz ar burkānu kūku.
Iesūtīja: VecPoga