15Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 ĒKolīveļla, cepšanai2 ĒKsviests12 gab.sardīnes SALSAI:100 gzaļās olīvas1 gab.ķiploka daiviņa1 gab.sarkanais sīpols1 saujapētersīļi0.25 tasesolīveļla pēc garšasjūras sāls pēc garšasmelnie pipari, malti
Sagatavošana
1
Gatavo salsu. Sīpolu un ķiploku nomizo un sasmalcina. Pētersīļus un olīvas sasmalcina. Visu liek bļodiņā, pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa.
2
Pannā izkausē sviestu, pievieno eļļu un liek cepties sardīnes. Apcep tās zeltainas no abām pusēm.
3
Pasniedz sardīnes ar grauzdētu maizi, pārslakot tās ar olīvu salsu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit