Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī gatavoti gardi āboli ar vaniļas mērci.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

āboli cukurs rozīnes kanēlis mandeļu skaidiņas vaniļas mērce vai vaniļas pudiņš

Sagatavošana

1

Āboliem izgriež serdes un pilda ar rozīņu, cukura, kanēļa un mandeļu skaidiņu maisījumu.

2

Liek cepeškrāsnī un cep, līdz āboli kļūst mīksti.

3

Ja vēlas, pirms iebērt pildījumu, ieliek ābolā sviesta piciņu.

4

Kad gatavs, pārlej ar vaniļas mērci.

Iesūtīja: Kārļa mamma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!