Foto: Shutterstock
Cepti rīsi ar olām un zaļajiem zirnīšiem lieliskai piedevai gaļas ēdieniem vai vieglam pamatēdienam.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
3 gab.olas1 TKsāls2 gab.sīki sasmalcināti sīpolloki ĒKaugu eļļa450 gvārīti rīsi115 gzaļie zirnīši

Sagatavošana

1

Bļodā viegli sakuļ olas, pievienojot šķipsniņu sāls un mazliet sīpolloku.

2

Iepriekš uzkarsētā vok pannā sakarsē eļļu, ielej olas un nedaudz pacep.

3

Pievieno rīsus un samaisa, lai rīsu graudiņi nebūtu salipuši. Pievieno atlikušo sāli, sīpollokus un zirnīšus samaisa. Pasniedz siltus.

Iesūtīja: ebite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!